ATLETICO MADRID // Diego Simeone dă 55 de milioane pentru Rodrigo de la Valencia!

0 1


Diego Simeone nu a încheiat campania de achiziţii. Doar cu câteva zile înaintea debutului în LaLiga, „Cholo” a mai reuşit o mutare, completând o vară în care lotul lui Atlético a suferit schimbări radicale.

Îl ia pe Rodrigo Moreno! Cotidianul AS anunţă că madrilenii s-au înţeles cu Valencia pentru suma de 55 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri în schimbul atacantului de 28 de ani, „liliecii” cedându-şi astfel cel mai bun jucător!

O ofertă de nerefuzat

Rodrigo s-a antrenat în această dimineaţă pentru ultima oară cu echipa lui Marcelino şi după-amiază va fi la Madrid, unde va efectua şi vizita medicală.

Valencia era iniţial reticentă în a-l vinde, dar patronul singaporez Peter Lim şi-a dat acceptul pentru tranzacţie datorită ofertei foarte tentante. 

Atlético nu va anunţa însă oficial transferul până când nu le va găsi o destinaţie altor doi atacanţi din lotul „plăpumarilor”, Kalinici şi Correa.  

243,5 milioane de euroa cheltuit Atlético pentru achiziţii în această vară şi a vândut jucători de 311 milioane

52 de golurişi 30 de pase decisive are Rodrigo în 186 de meciuri jucate la Valencia. În ultimul sezon, a dat 15 goluri şi 10 assisturi în 51 de partide

30 de milioane de euroa plătit Valencia în 2015 pentru a-l lua pe Rodrigo de la Benfica. Cota sa de piaţă e 50 de milioane, conform transfermarkt.de

Mărturia Oanei, fata traficată din Caracal. Ce i-a spus la final un client ce plătise trei ore în plus ca să o asculte

Libertateahttps://www.gsp.ro/international/campionate/atletico-madrid-diego-simeone-da-55-de-milioane-pentru-rodrigo-de-la-valencia-574603.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata