ASHLEIGH BARTY – PETRA KVITOVA // Kvitova câștigă dramatic în finala de la Sydney, în fața jucătoarei care a scos-o pe Simona Halep

0 0

Ashleigh Barty, care în turul secund o învinsese în minimum de seturi pe Simona Halep, 6-4, 6-4, a pus în practică un tenis extrem de eficient pe parcursul primului set. Agresivă de pe linia de fund și susținută de un serviciu foarte bine plasat, australianca și-a adjudecat prima manșă în doar 27 de minute, scor 6-1, perioadă în care a reușit nu mai puțin de 3 break-uri.

Barty a continuat să domine partida și în setul secund. A fost permanent la conducere, fiind chiar la un singur game de câștigarea meciului. A condus cu 5-4, dar Kvitova a rezistat eroic și a reușit să întoarcă soarta setului, impunându-se cu 7-5.

Decisivul s-a jucat pe muchie de cuțit, iar ambele jucătoare au avut șanse de a tranșa meciul. Barty a condus cu 2-0, însă jucătoarea cehă a revenit și a trecut în avantaj. Kvitova a servit pentru meci la 5-4 și 6-5, dar Barty a găsit de fiecare dată resurse pentru a egala.

A urmat un tie-break echilibrat, în care plusul de experiență al Petrei Kvitova și-a făcut simțită prezența. Cehoaica a rezolvat cu mare acuratețe câteva situații limită, a apăsat pedala accelerației și a reușit câteva lovituri sclipitoare, care au ajutat-o să-și adjudece cel de-al 26-lea titlu al carierei.

A fost cea de-a treia confruntare dintre cele două, cehoaica fiind în avantaj în raportul meciurilor directe, 2-0.

 Ashleigh Barty – Petra Kvitova 6-1, 5-7, 6-7

Applying the pressure!@ashbar96 is still in the @sydneytennis final! pic.twitter.com/P3YFRrQZjM


— WTA (@WTA) January 12, 2019

More supreme rallying from @ashbar96 and @Petra_Kvitova !#SydneyTennis pic.twitter.com/sz5YoE21mH


— WTA (@WTA) January 12, 2019

Quick feet!

Great movement from @Petra_Kvitova ! pic.twitter.com/Wja9MmFCZz


— WTA (@WTA) January 12, 2019

The very definition of „fine margins”…@Petra_Kvitova levels up in the @SydneyTennis final, taking the second set against Barty 7-5!

We’re going three! pic.twitter.com/be2Gijgjrg


— WTA (@WTA) January 12, 2019

What. A. Rally.@ashbar96 steals the point from @Petra_Kvitova in the @SydneyTennis final! pic.twitter.com/l4w4c0YlIs


— WTA (@WTA) January 12, 2019

That’s the set!

Just 26 minutes required as @Ashbar96 takes the first set of the @sydneytennis final against Kvitova, 6-1! pic.twitter.com/pghpf5CnAz


— WTA (@WTA) January 12, 2019

 

Vezi și: Caroline Wozniacki, dezvăluiri cutremurătoare despre boala sa: „Nici nu puteam să mă spăl pe dinți”

https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/ashleigh-barty-petra-kvitova-kvitova-castiga-dramatic-in-finala-de-la-sydney-in-fata-jucatoarei-care-a-scos-o-pe-simona-halep-557250.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata