Aplicația Superbet dă primul 11 al Super-Pariorilor și premii totale de peste 100.000 Lei!

0 7

Marti, 23 Octombrie

Peste 100.000 de instalări și peste 100.000 Lei premii puse la bătaie timp de 30 de zile!  E momentul să testezi cea mai modernă aplicație de pariuri sportive și jocuri de tip cazinou de pe piață și să te bucuri de luna premiilor: pariuri gratuite și super-telefoane iPhone Xs! Aplicația poate fi descărcată gratuit pentru Android și iOS de pe superbetmobile.ro

Progresele făcute de pariorii români de-a lungul anilor au motivat Superbet – Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est în 2017 și 2018! Singura companie românească premiată internațional a lansat prima aplicație de mobil. Superbet își dorește să le ofere astfel pariorilor șansa de a marca mai simplu și mai rapid bilete câștigătoare, fie că preferă să joace în agențiile stradale, fie că joacă și online!

Pe aplicație, pariorii își pot alcătui propriul 11 care îi ajut să facă profit. Cel puțin 11 beneficii le sunt în fiecare moment la îndemână:

 

1 – Cea mai mare ofertă de pariuri sportive din România! 

2 – Cote mărite!

3 –  Avancronici exclusive pentru cele mai importante meciuri!

4 –  Statistici complete!

5 – Scoruri live! 

6 – Creare de bilete virtuale fără să fie nevoie de cont online!

7 – Notificări pentru biletele puse în agenție, fără să fie nevoie de cont online!

8 – Notificări cu evenimentele de pe biletele plasate în aplicație!

9 –  Streaming în același ecran cu oferta de pariuri live!

10 – Navigare ușoară !

11 – Mize predefinite pentru pariuri rapide!

 

Un punct forte e dat și de faptul că pariorul poate să dea share biletelor sale pe rețelele de socializare și poate deveni ușor vedetă în grupul său de prieteni.

BONUS! Timp de 30 de zile, jucătorii care își instalează aplicația și își deschid cont la Superbet.ro pot câștiga premii în valoare de peste 100.000 Lei! Pentru a se califica la extragerile zilnice, ei trebuie să își deschidă cont la Superbet și să plaseze minim un pariu folosind aplicația! Premiile sunt mai mult decât tentante: câte un iPhone XS la fiecare 2 zile și câte 20 de Pariuri Gratuite în valoare de câte 50 Lei zilnic!

Aplicația Superbet îi conectează pe pariori în fiecare moment cu tot ce se întâmplă în sport și cu tot ce joacă ei.  Aplicația e disponibiliă gratuit pentru Android și iOs și peste 100.000 de pariori au descărcat-o deja de aici.https://www.gsp.ro/gsp-special/publicitate/aplicatia-superbet-da-primul-11-al-super-pariorilor-si-premii-totale-de-peste-100-000-lei-551393.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata