Andreea Esca, despre renunțarea la televiziune. „Dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om?!”

0 41

Într-un interviu, Andreea Esca a fost întrebată despre momentul în care va renunța la televiziune.

Andreea Esca, care este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară.

Andreea Esca aproape că se identifică cu postul de televiziune Pro TV, acolo unde lucrează de foarte mulți ani.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru katai.ro, Andreea Esca a fost întrebată dacă ar renunța la televiziune sau la online.

Vedeta a fost foarte clară, afirmând că va rămâne la pupitrul știrilor de la Pro TV până la sfârșit.

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: “Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona”. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare.

Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: “Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva”, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: “Asta o faci pentru că ai nevoie de suma asta de bani”, aș zice: “Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta”, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta! Și atunci nu știu ce să îți spun.

Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: “Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui să rămâi în online”. E tot despre “a iubi”. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?! Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair  să o abandonez acum, la greu!

Așa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul. Deci, când am plecat din print către online, am zis: “Asta e, trebuie să mergem, să nu știu ce”, după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: “Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară”, pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”,, a declarat Andreea Esca.

Citește și: REPORTAJ/Pompierul care stinge incendii și salvează vieți este, în timpul liber, pictor de icoane. ”Nimic nu m-ar putea determina să renunț la pictură”

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/andreea-esca-despre-renuntarea-la-televiziune-daca-este-pe-moarte-ce-nu-mai-stai-langa-un-om-2225215

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata