Andone i-a cucerit pe cei de la Brighton! Declaratia superba a capitanului echipei: „Imi place mult, se va adapta foarte rapid!” – www.sport.ro

0 26Florin Andone se pregateste de debutul in Premier League.


Transferat de Brighton&Hove dupa retrogradarea celor de la Deportivo La Coruna, Florin Andone are sansa de a impresiona in Premier League in sezonul viitor. Internationalul roman a impresionat in primele zile ale presezonului si a fost laudat de capitanul celor de la Brighton.


„Cred ca o sa fie usor pentru el datorita mentalitatii lui. El este roman. S-a mutat in Spania cand avea 12 ani. A muncit din greu, a crescut in ligi inferioare. Imi place acest tip de jucatori, deoarece ca sa ajunga unde este el acum a transpirat atat de mult si poti vedea asta. Este atat de deschis la minte si cred ca se va adapta repede” le-a spus spaniolul Bruno Saltor pentru cei de la The Argus.


Brighton va debuta in nou sezon de Premier League pe 11 august in deplasare cu Watford. Pana atunci, Brighton juca primul meci amical al verii sambata, impotriva lui St Gallen din Elvetia.


???? @FlorinAndone11 ????????#BHAFC ????⚪️ pic.twitter.com/8JeKXJobyZ


— Brighton & Hove Albion ⚽️ (@OfficialBHAFC) July 12, 2018

https://www.sport.ro/stranieri/andone-i-a-cucerit-pe-cei-de-la-brighton-declaratia-superba-a-capitanului-echipei-imi-place-mult-se-va.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata