Andi Vasluianu e bonă pentru copiii lui. Este tată cu normă întreagă

0 4


După 5 ani de trai între două fete, Maia, fiica lui, și Laura Fierascu, soția, actorul din serialul Hackerville’ (în care interpretează un polițist timișorean aflat pe urmele unei bande de infractori cibernetici) a reușit să echilibreze balanța sexelor în casă.

În urmă cu 9 luni, Andi Vasluianu a asistat la nașterea fiului său, semn că ardea de nerăbdare să-l cunoască. Deși se implica și în creșterea fiicei sale, de când băiețelul a intrat în familia lor, e mult mai activ!

Conștient de faptul că Laura nu poate face față singură, actorul și-a asumat cu ușurință rolul de bonă. Se pare că aceasta a fost și înțelegerea în momentul în care Andi și Laura au început relația. Amândoi își doreau copii, însă erau și oameni de carieră, așa că pactul a fost ca tot împreună să contribuie la fericirea casei.

Urmare a acestei înțelegeri între soți, când mama copiilor lui are treburi casnice, trebuie să se ocupe de proiectele ei sau pur și simplu vrea câteva ore de răsfăț, Andi nu are nici o problemă să stea singur cu cei doi copii, să se joace cu ei, să le pregătească masa, să le facă baie ori să le citească înainte de culcare.

Cu fata se joacă «de-a prințesele»

 Deși se spune că fetele sunt mai atașate de tați, actorul are o relație specială cu micuțul Toma, dovadă fiind și fotografiile de pe site-urile de socializare, instantanee în care sunt surprinse momente de mare tandrețe între Andi și fiul lui. Asta nu înseamnă însă că Maia este marginalizată, nici vorbă! Actorul găsește mereu timp să se joace „de-a prințesele” cu fiica lui. În plus, oricât de multă treabă ar avea și oricâte drumuri este nevoit să facă, duminicile sunt sfinte pentru el; întotdeauna, în ultima zi a săptămânii, e alături de cei dragi și se concentrează exclusiv asupra lor.

Un medic din Iași bătut de un boxer l-a iertat pe agresor cu condiția ca acesta să facă două fapte bune. Ana Maria Tănasă, fata paralizată după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni, a primit 1.000 de euro!

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/andi-vasluianu-e-bona-pentru-copiii-lui-si-asumat-acest-rol-printr-un-pact-facut-cu-sotia-la-inceputul-relatiei-2487154

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata