„Am plătit pentru 50 litri de benzină, deși rezervorul mașinii are doar 45!”

0 1


NOUTATI AUTO
 · 
AUTO

Miercuri, 14 August, 17:47

O șoferiță din Bacău acuză o benzinărie de faptul că a taxat-o nejustificat pentru câțiva litri de carburant pe care aceasta nu i-a folosit. Femeia a plătit pentru peste 50 de litri, deși talonul vehiculului demonstrează că rezervorul acestuia are o capacitate de numai 45 de litri.

„Furt în miezul zilei!” – așa începe declarația șoferiței din Bacău, postată pe profilul acesteia de Facebook.

„Azi am constatat cu stupoare că autoturismul pe care îl conduc (zilnic) de aproape 4 ani s-a transformat dintr-un auto de oraș (1.2L) într-un bolid… Alimentez cu carburant aproape lunar (+/- 2-3 zile), de fiecare dată plinul, și niciodată cantitatea de combustibil cu care am alimentat nu a depășit 42 litri. De fiecare dată las pompa pe modul “automat”, sa “sară” singură atunci când rezervorul s-a umplut. Azi am oprit-o la 50.31 litri, deoarece n-am înțeles de ce (deși s-a depășit capacitatea rezervorului) continua să alimenteze”, povestește femeia.

TOTUL pe auto-bild.ro! https://www.gsp.ro/auto/noutati-auto/o-soferita-din-bacau-acuza-am-platit-pentru-50-litri-de-benzina-desi-rezervorul-masinii-are-doar-45-574734.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata