Alina Chivulescu petrecea 1 mai-ul în Vamă/ VIDEO

0 67


Pe vremea adolescenței, înainte de a veni în București pentru a face carieră în actorie, Alina Chivulescu petrecea 1 mai-ul în Vama Veche sau Mangalia, orașul ei natal. Actrița avea toată încrederea părințiilor ei și nu trebuia să fugă de acasă pentru a se putea distra.

Alina Chivulescu își aduce aminte cu nostalgie că abia aștepta ziua de 1 mai pentru a se putea distra alături de tineri de vârsta ei. Actrița s-a bucurat de aceste petreceri doar până în momentul în care a venit în București unde s-a înscris la Universitatea Teatrală și Cinematografică și atunci i s-au schimbat prioritățile. „Îmi aduc aminte, de exemplu, pe vremea copilăriei mele 1 mai-ul, pentru că sunt născută în Mangalia, deci am stat la mare și îmi aduc aminte de frumusețea aia de timp în care veneau studenții în oraș și la Vamă. Eu am prins, fiind acolo, pentru mine e alt tip de nostalgie. 1 mai în București nu e cine știe ce”, ne-a povestit actrița din „Fructul oprit”.

Alina Chivulescu petrecea 1 mai-ul în Vamă

Alina Chivulescu petrecea 1 mai-ul în Vamă

Alina Chivulescu a avut și marele noroc să se nască într-o familie de profesori, așa că nu a întâmpinat niciodată probleme cu permisia de a pleca în stațiunile de pe litoral pentru a se distra alături de ceilalți liceeni. „Ai mei mă lăsau, nu aveau nicio problemă. Ai mei fiind profesori erau destul de relaxați pentru că interacționam cu elevi sau foști elevi. Aveam mână liberă”, a mai povestit Alina Chivulescu care se declară la fel de relaxată atunci când vine vorba de fiul ei Michael pe care l-a crescut singură după divorțul de Mihai Cuptor.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Povestea lui Gheorghe Greaca, fotbalistul poreclit ”Lăutarul”, care încă joacă la 60 de ani. Istorii de la Steaua, CS Târgoviște și Petrolul, cu Valentin Stănescu, Dobrin și strungul de aur!Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/video-exclusiv-alina-chivulescu-petrecea-1-mai-ul-vama-parintii-meu-erau-destul-de-relaxati-2233361

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata