Alin Andronic de la „Exatlon”, un model de urmat

0 26


A jucat fotbal la diferite cluburi din țară și a trecut prin perioade marcate de lipsuri. A hotărât să își schimbe destinul și să urmeze cursurile unei facultați în Germania și pentru asta a aprofundat matematica și și-a insusit limba germană în doar jumătate de an.

„Greu cu fericirea, am avut fracțiuni de fericire de fiecare dată când am realizat ceva ce mi-am dorit. Pentru permisul auto, am dat la toate categoriile și le-am luat pe toate. Așa a zis tata, să le iau pe toate că poate mă va ajuta asta, și când am ieșit din sală plângea de emoții, de bucurie. Și când am intrat la facultate au fost momente pe care nu am cum să le uit. Fracțiuni de fericire, pentru că, în rest, tot timpul au fost probleme„, povestea războinicul înainte de a se aventura în Republica Dominicană.

Pentru a-și sprijini familia, atletul a lucrat și ca model, defilând pe podiumuri pentru diverse brand-uri cunoscute. „Am făcut și modeling, dar sportul a fost tot timpul pasiunea mea. Am avut perioada în care a trebuit să învăț foarte mult pentru facultate și am reușit, dar asta a venit cu sacrificii, nu mai făceam sport, mâncam aiurea și fizicul a avut de suferit„, sublinia războinicul.

Alin Andronic a declarat de la început că își dorește să câștige trofeul „Exatlon” si pentru asta s-a pregatit si fizic și psihic luni de zile pentru a reveni în formă. Își dorește să fie un exemplu pentru tânăra generație, să insufle dragostea pentru sport și alimentatie sănătoasa celor care îl privesc evoluând pe trasee. „Am analizat foarte bine totul, pentru că de când am văzut primul sezon am știut că obiectivul meu este să ajung acolo. Știu ce înseamnă să faci sport în condiții dificile. Am calitățile necesare, fac combinații de sporturi zi de zi. Sunt foarte perseverent, ambițios. Am fost la sală foarte mult, am făcut antrenamente pe nisip, sărituri, sprinturi„, povestea fostul fotbalist.

Citește și

Actorul și solistul Marius Popa: «Renunț la religia ortodoxă, în semn de protest pentru urâțeniile pe care le face Biserica»





Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/alin-andronic-de-la-exatlon-un-model-de-urmat-2425199

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata