Alexandru Lulescu împlinește peste câteva luni 87 de ani, dar nu renunță la scenă

0 2


Veteranul umorist, care a făcut decenii la rând un cuplu de legendă cu regretatul actor Nicu Constantin, uimește prin vioiciunea și efervescența sa și e pregătit să urce pe scenă diseară, în show-ul „Aer bun! De Savoy”, dar și duminică seara, în „Vivat revista!”, urmând să facă echipă cu Alexandru Arșinel, Vasile Muraru și Valentina Fătu.

De fiecare data aplaudat, mai ales „acasă”, la Teatrul Constantin Tănase, locul unde scheciurile sale umoristice au primit milioane de aplauze, nea Lulu este în formă, la fel de vesel ca întotdeauna și așa-i vrea și pe cei din sală. „Am făcut toată viața haz de necaz și, vă spun sincer, am văzut multe până la vârsta aceasta. Un lucru e cert, un pic de râs n-a făcut rău nimănui”, ne asigură maestrul, care adaugă că e un pic bolnav, suferă de „bună dispoziție cronică”.

Coleg de generație cu Dem Rădulescu, George Constantin, Gheorghe Dinică, Gheorghe Cozorici, Puiu Călinescu, Jean Constantin și Stela Popescu, Alexandru Lulescu a primit în urmă cu cinci ani Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, pentru întreaga activitate în slujba artei scenice și spectacolului.

Alexandru Lulescu nu vrea să pună punct carierei sale, parcă pregătindu-și intrarea în Cartea Recordurilor drept cel mai în etate umorist.

Cât despre vioiciunea sa, maestrul spune că secretul e mișcarea, dar făcută când trebuie: „Am făcut gimnastică în tinerețe, ani buni am fost gimnast profesionist. Și acum am antrenor acasă, îngerul și soția mea, profesoară de educație fizică”.

Alexandru Arșinel, Corina Chiriac și Alexandru Lulescu (dreapta)

CITESTE SI: EXCLUSIV / Ce a făcut Borcea după ce a aflat că se întoarce la închisoare: „Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «copiii mei, copiii mei!»”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/alexandru-lulescu-implineste-peste-cateva-luni-87-de-ani-dar-nu-renunta-la-scena-2540218

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata