Alexandru Jula va fi înmormântat marți, 5 iunie, la Galați

0 39

Funeraliile vor avea loc la Cimitirul Eternitatea, marți, începând cu ora 13.00, potrivit click.ro.   Alexandru Jula a fost internat luni, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Artistul s-a simţit rău, iar în urma unui apel la 112, un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi l-a preluat pe artist din faţa blocului din municipiul Galaţi, unde acesta locuieşte.

Potrivit unor surse medicale, Alexandru Jula prezenta simptomele unui accident vascular cerebral. Alexandru Jula, apreciat de public pentru vocea sa inconfundabilă şi cunoscut mai ales interpretarea piesei “Soţia prietenului meu”, s-a născut pe 24 iulie 1934, la Şimleul Silvaniei. Debutul în televiziune şi l-a făcut pe 23 august 1962, iar la radio pe 1 ianuarie 1963.

Citește și

EXCLUSIV/Raisa Pădurean sau viața greu încercată a unui profesor la școala românească din Tiraspol. „Ai pecetea pusă pe frunte că ești român și nu te mai angajează nimeni. Ni se spune că românii sunt fasciști”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/alexandru-jula-va-fi-inmormantat-marti5-iunie-la-galati-2279416

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata