Alex Velea nu-și selectează concertele/ VIDEO EXCLUSIV

0 25


Prezent la „Interviurile Libertatea’, Alex Velea ne-a mărturisit că și-a dorit toată viața să facă muzică și că o face pentru absolut toată lumea și pentru toate buzunarele.

„Eu cânt peste tot, peste tot, nu am nicio problemă. Am cântat în viața asta, de când fac muzică, în cele mai ciudate locuri, ne-a povestit artistul, amintindu-și că în urmă cu aproape 10 ani a cântat chiar în sufrageria unui fan care a dorit enorm să fie prezent la ziua lui.

Am cântat o dată într-o sufragerie. Jur. Într-o sufragerie pe un sistem de boxe 5+1. Era ziua cuiva și nu erau pregătiți. Eram și eu la început, nu știau exact ce se întâmplă și conta mai mult prezența noastră. În 2009 se întâmpla asta!’

Alex își aduce aminte că încă de la început carierei sale a mers peste tot unde a fost invitat, fără să se intereseze prea tare pentru cine și unde cântă.

Alex Velea nu-și selectează concertele

Noi am fost la bază niște copii săraci, eram pe linia de plutire, ca toate familiile normale din România și am avut mereu simțul și valoarea banului. Adică ne ducem după bani oriunde. Așa trebuie. Dacă ești prea artist, ai de pierdut. Nu sunt prețios’, a completat Velea.

Alex Velea nu-și selectează concertele

Alex Velea nu-și selectează concertele în funcție de numărul de spectatori

Tot pe la începuturile carierei sale Alex s-a trezit la un concert, în fața unui număr infim de fani și, din respect pentru cei care au plătit un bilet să-l audă cântând, Velea și-a făcut show-ul în fața a 7 persoane. La început, în 2007, am cântat la Roman într-un club unde erau atât de „multe’ persoane, încât au putut să-i pun în jurul unui scaun. Și am cântat de pe scaun. Erau mai mulți afară. Când am văzut ce e afară am zis că mamă, ce concert de succes, doar că nu au vrut să plătească intrarea. Veniseră de curiozitate. Organizatorii puseseră un preț exorbitant pentru vremea aia. Atunci Speak era Dj-ul meu și i-am zis să se pregătească că e mare concert, dar când am intrat erau 7-8 cu tot cu barmani’, ne-a mai povestit amuzat Alex Velea.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Oldies but goldies! Corina Chiriac ‘a inaugurat’ Strada Speranței în Vama Veche

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/video-exclusiv-alex-velea-nu-si-selecteaza-concertele-functie-de-numarul-de-spectatori-sau-locatie-cantat-si-intr-un-club-unde-erau-7-persoane-cu-tot-cu-barman-2358707

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata