„Acolo îmi permit să fiu arogant, megaloman și fără respect”

0 38

Vineri, 27 Aprilie, 12:15

Ion Țiriac a vorbit despre singurul domeniu în care își permită să fie „arogant, megaloman și fără respect”.

„Eu, ca să îmi pot da cu părerea despre un jucător de tenis, trebuie să stau cu el o săptămână şi să-l văd. Să văd cum se trezeşte, cum merge pe stradă, cum mănâncă, cum ţine racheta şi cum îşi face acele patru, până la şase ore de antrenament pe zi!

I-am făcut pe toţi… Cu tot respectul, dacă există un domeniu în care sunt arogant, megaloman şi fara respect este ăla de antrenor de tenis. Nu cunosc niciunul, în afară de Harry Hopman care a murit şi care mi-a fost antrenor, căpitan de echipa la prima Cupă Davis, când am jucat semifinală în Anglia. M-a fâcut să câştig de pe jumătate de teren semifinala aia. Pe jumătate de teren am jucat pentru că aşa a vrut el. Nu l-am plătit, n-am făcut nimic. Era prieten mare cu noi…”, a declarat Țiriac la TV Telekom Sport.

„Jobul, meseria de antrenor de tenis este foarte dificilă. În special dacă ai un jucător mare, în special dacă ești foarte bine plătit şi în special dacă nu ai personalitatea mai mare decât jucătorul sau jucătorul să fie atât de inteligent şi să îşi dea seama că dacă te-a luat ca antrenor şi te plăteşte în halul ala, atunci ştii mai multe decît el” Ion Țiriachttp://www.gsp.ro/sporturi/tenis/ion-tiriac-asa-cum-n-a-mai-fost-vazut-acolo-imi-permit-sa-fiu-arogant-megaloman-si-fara-respect-538221.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata