A câștigat „Supraviețuitorul”, acum vrea și premiul de la „Ninja Warrior”

0 12


Lucian Lupu, cunoscut după porecla de Zapp, a câștigat în 2016 titlul de „supraviețuitor”, dar și marele premiu de 100.000 de euro, bani pe care i-a cheltuit ajutându-și familia, călătorind și cumpărându-și o mașină pe care a recondiționat-o după bunul plac. Acum, la doi ani de la „Survival România”, Zapp vrea să-și umple din nou conturile și s-a înscris în competiția „Ninja Warrior”. Chiar dacă a lucrat ca barman timp de 12 ani, de la 13 ani până la vârsta la care a câștigat concursul din Fiipine care i-a schimbat viața, Zapp nu este deloc străin sportului. A practicat box, baschet, parkour și freerunning. Spune că pentru el sportul înseamnă sănătate. Părinții l-au îndrumat către înot pe când avea patru ani, iar după, Lucian a făcut baschet și box în școala generală, renunțând la baschet abia după ce au apărut în viața lui disciplinele parkour și freerunning.

A câștigat

A câștigat „Supraviețuitorul”, acum vrea și premiul de la „Ninja Warrior”, iar fratele său a vrut să câștige la «Exatlon»

Se pare că febra concursurilor le-a intrat în sânge celor din familia Lupu. Zapp nu este singurul care participă la astfel de concursuri. Fratele său mai mic, Ștefan, a fost în primul sezon al show-ului „Exatlon”, însă nu a avut șanse la marele premiu…

VIDEO/ Fiul Danei Rogoz pune la grea încercare răbdarea părinților. „Trebuie să recunosc că-și cam permite. Dar e haios”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/exclusiv-castigat-supravietuitorul-acum-vrea-si-premiul-de-la-ninja-warrior-lucian-lupu-luat-la-rand-concursurile-televizate-2408982

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata