7 scurte » Despre obsesia lui Contra, favorita din Champions League și clasamentul în care Hagi e prea jos

0 1

Cinci comentarii:

1. Fiecare selecționer are fixul lui. Iordănescu ne tortura cu Șoavă, Pițurcă a fost fan Cociș, Răzvan Lucescu a insistat cu Florescu. Iar Contra nu-și poate lua ochii de la Gicu Grozav. Care a rămas aceeași mare speranță, deși se apropie de 30 de ani și acum face performanță la locul 11 din 12 în campionatul Ungariei.

2. CSM București a câștigat „finala campionatului„. Însă la doar un gol diferență, ceea ce o păstrează pe SCM Rm. Vâlcea cu 90% șanse la titlu. Calculele complete sunt AICI. Atmosfera de la Vâlcea, cu o sală arhiplină, a fost minunată. 

 

 

3. Management de 5 stele în Liga 1. CFR s-a chinuit o jumătate de an să scape de Baptista, care îi păcălise pe clujeni să îi plătească o pensie lunară de 40.000 de euro. Sudul contraatacă pe flacul opus al profesionalismului: Becali se chinuie să-și îngroape un jucător, pe care l-a adus din Serie A și despre care s-a „lămurit” după două jumătăți de meciuri. Gazeta scrie azi că Stoian are cel mai mare salariu din lot.

4. Marea problemă a FCSB-ului, rezumată de Cristi Geambașu: „Roş-albaştrii nu sunt o echipă care joacă după ideea tactică a antrenorului, ci un grup dezbinat în care fiecare îşi propune să impresioneze ochiul stăpânului”. Editorialul integral – aici. 

5. Jumătate dintre echipele calificate în sferturile Ligii Campionilor sunt din Anglia. Și toate au făcut meciuri memorabile în optimi! Lista completă: Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Barcelona, FC Porto, Ajax, Juventus. Eu aș miza pe Barcelona la trofeu. Voi?

Plus două recomandări:

1. Povestea unuia dintre cele mai violente faulturi din istoria fotbalului, rememorat la GSP LIVE, a fost preluată de presa britanică, generând sute de mii de vizualizări. Episodul detaliat de victimă – AICI.

2. Răzvan Lucescu e singurul antrenor român din Top 100 mondial. Ascensiunea lui este firească și absolut meritată. Ciudat e că Hagi, 4 ani la rând cu Viitorul în play-off, stă mai rău decât Eugen Neagoe sau Isăilă. Clasamentul complet este AICI.https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/7-scurte-despre-obsesia-lui-contra-favorita-din-champions-league-si-clasamentul-in-care-hagi-e-prea-jos-562308.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata