WIMBLEDON 2018 | Prima reactie a lui Wozniacki dupa eliminarea SOC: „Nu cred ca Makarova se va descurca la fel de bine in continuare! Chiar nu cred!” – www.sport.ro

0 24Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a oferit prima reactie dupa eliminarea suferita in turul secund la Wimbledon in fata Ekaterinei Makarova, locul 35 WTA.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj – Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30


Daneza a afirmat la conferinta de presa de dupa meci ca Makarova a fost foarte norocoasa in aceasta partida si a jucat mult peste nivelul sau de joc, in timp ce ea a avut ghinion. In plus, sportiva din Danemarca este de parere ca jucatoarea care a eliminat-o nu va petrecere prea mult timp la Wimbledon deoarece norocul i se va termina in curand.


„Am luptat, am dat tot ce am avut, dar mi-au lipsit putine lucruri. Cand ma uit la tablou, cred ca as fi invins 90% dintre celelalte jucatoare. Dar Makarova a facut parte din cele 10%. Am avut ghinion la tragere. In plus, am intalnit o jucatoare care a evoluat foarte bine. Nu stiu daca va putea juca la fel de bine de acum inainte. Este frustrant pentru ca simt ca eu as fi putut face lucruri importante in acest turneu. Nu cred ca ea se va descurca la fel in continuare. Chiar nu cred”, a spus Wozniacki la conferinta de presa.


Wozniacki a pierdut cu 4-6, 6-1, 5-7, la capatul unei batalii care a durat doua ore si 11 minute. In urma acestui rezultat, Simona Halep va ramane pe primul loc in clasamentul WTA si dupa Wimbledon.

 

https://www.sport.ro/tenis/wimbledon-2018-prima-reactie-a-lui-wozniacki-dupa-eliminarea-soc-nu-cred-ca-makarova-se-va-descurca-la.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata