What’s Up a muncit din greu înainte să ajungă faimos. „Nu îmi puteam permite să și mănânc, să plătesc și chirie”

0 29

Whats Up este astăzi un artist cunoscut în țara noastră și care a reușit să ajungă la inimile publicului. Însă, înainte de a cunoaște celebritatea, Whats Up a trecut prin momente dificile. A avut numeroase joburi în încercarea de a se întreține.

„Am muncit foarte mult între 18 și 21 de ani. La început am pus parchet, am vandut haine într-un magazin…
…În acea perioadă îmi doream și eu să plătesc o chirie, dar nu îmi puteam permite să și mănânc, să plătesc și chirie.
Mă împrumutam mereu până la sfârșitul lunii…

… Am lucrat și ca dispecer, răspundeam la telefon la o firmă de securitate când suna alarma”, povestea What’s Up într-o emisiune de televiziune de la Kanal D.
„Țineam un jurnal în acea perioadă. În prima pagină știu că am scris că abia aștept să fac și eu bani din muzica cât să îi cumpăr nevestei mele o floare. Mi se părea un pic trist că ea se ducea deja la muncă și trăiam din ce aducea ea și nu a fost cel mai simpatic lucru pentru mine”, mai spunea el.
What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea, are 29 de ani. Din anul 2016, What’s Up este căsătorit cu Simina. Artistul urmează să participe la sezonul doi al show-ului Exatlon România, care va fi difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult’

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/whats-muncit-din-greu-inainte-sa-ajunga-faimos-nu-imi-puteam-permite-sa-si-mananc-sa-platesc-si-chirie-2367905

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata