vorbește cu el pe whatsapp. Ce critici îi aduce brunetei

0 9

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu își creștinează fetița, Zenaida, în data de 10 noiembrie. Micuța va fi botezată de trei preoți. Unul dintre aceștia este chiar duhovnicul brunetei. Despre acesta, Adelina pestrițu spune că este foarte modern.

„Unul dintre preoți va fi de la Constanța. Nașii noștri și-au dorit foarte mult. Noi mai avem aici un preot pe care îl vom aduce de la o altă biserică. Este duhovnicul nostru, vine și la noi acasă ne face slujbă. A venit la spital la Zeny, în prima zi, i-a citit o rugăciune… mi-a citit și mie o rugăciune de lăuzie. Are grijă de sufletul nostru.

De fiecare dată când avem o problemă îi putem scrie pe whatsapp, pentru că este un preot foarte modern. Nu e genul acela de care nu te poți apropia. Îl respectăm foarte mult. Avem o relație mult mai deschisă și putem vorbi orice.

Ne mai zice așa că ați făcut copil și nu v-ați cununat. Ne mai critică așa. E cu nuanță, dar ne este foarte drag de dânsul și tocmai de asta am vrut să o boteze pe Zeny”, a spus Adelina Pestrițu la Interviurile VIVA!.

Citește și: VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/adelina-pestritu-un-duhonic-modern-vorbeste-cu-el-pe-whatsapp-ce-critici-ii-aduce-brunetei-2421327

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata