Vladimir Drăghia se însoară. Când va avea loc nunta cu Alice Cavaleru

0 35


Vladimir Drăghia face nuntă. Actorul se căsătorește cu iubita lui, Alice Cavaleru, evenimentul urmând să aibă loc luna viitoare.

Vladimir Drăghia a acordat un interviu pentru ediția din luna iulie a revistei Viva. Actorul a dezvăluit în exclusivitate că se căsătorește cu iubita sa, Alice Cavaleru, mama fetiței lui, Zora.

Evenimentul va avea loc în luna iunie a acestui an, la mare.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie.

Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a anunțat Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia are 32 de ani. Este actor, poet și fost înotător de performanță. De curând, acesta a câștigat concursul Exatlon România, filmat în Republica Dominicană și care a fost difuzat de Kanal D. Vladimir Drăghia a donat premiul câștigat, în valoare de 100.000 de euro, în scopuri caritabile. În plan personal, Vladimir Drăghia formează un cuplu cu Alice, împreună cu care are o fetiță care se numește Zora.

Citește și: EXCLUSIV/ Ovidiu Grosu trăiește în Danemarca, dar își amintește perfect de adolescența în Videle. ”Viorica Dăncilă mi-a fost profă și Carmen Dan colegă, mergeam la cules de mușețel!”

 

Post-ul Vladimir Drăghia se însoară. Când va avea loc nunta cu Alice Cavaleru apare prima dată în Libertatea.ro.Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vladimir-draghia-se-insoara-cand-va-avea-loc-nunta-cu-alice-cavaleru-2311426

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata