Vladimir Drăghia, declarație emoționantă despre iubita lui

0 38

Vladimir Drăghia, declarație emoționantă despre iubita lui, în cadrul emisiunii Exatlon de sâmbătă, 14 aprilie. Concurentii au fost intrebati despre cele mai mari temeri pe care le au de cand sunt in concurs. 

“Se instaleaza in interiorul oricaruia dintre noi, fiind plecat atata timp, un semntiment de teama, care imbraca diverse forme?”, l-a intrebat Cosmin Cernat in emisiunea Exatlon 14 aprilie.

“Am intotdeauna nevoia de a afla. Nu se instaleaza neaparat teama, mai mult nevoia de a spune. Noi am mai castigat probe de comunicare, dar dupa ce treci peste clasicele intrebari de rutina, ‘ce mai faci’, ‘e totul bine’, abia cand ajungi sa vorbesti despre tine, despre suflet, despre lucrurile importante. Intervine o frustare ca nu apuci sa vorbesti despre lucrurile astea.  Frustarea mea este ca nu pot sa-i spun ce simt, sa vorbesc despre lucrurile importante, despre conexiunea noastra. Eu vreau sa cred ca exista acea legatura puternica intre noi, chiar daca nu ne auzim. Aia este frustarea mea, teama nu simt. Nu mi-e frica. Am incredere in Alice. Stiu ca o creste frumos pe Zora”, a spus Vladimir Draghia, in emisiunea Exatlon 14 aprilie.

Citește și

Totul despre incidentele de la Steaua – Rapid. Zeci de răniți după bătăile de pe Arena Națională, reținuți, evacuați / GALERIE FOTOSursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/vladimir-draghia-declaratie-emotionanta-despre-iubita-lui-2216910

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata