Vlad Miriță și-a botezat băiețelul

0 44


Vlad Miriță și-a botezat băiețelul, în acest weekend. Artistul și șoția lui, Maria Natură au trăit emoții mari, în cea mai importantă zi din viața lor. Aceștia își mai doresc încă trei copii.

“Mai vrem două surioare şi încă un frăţior, chiar în viitorul apropiat. Nu mă aşteptam să am un băiat. Ne bucurăm de o viaţă cu mai multă împlinire”, a spus Vlad Miriţă la Pro tv. Numele pe care îl are micuțul Justin și a fost ales de duhovnicul familiei.

“Simţim cum ia proporţii, micuţul ne surprinde pe zi ce trece. Îl cântărim şi ne uimeşte. Vreau să spun că în două luni şi jumătate a ajuns la şase kilograme şi ceva. Avem un copil foarte bun, parcă are o înţelepciune de om matur”, a spus și Maria Natură.

Petrecerea de botez a avut loc într-un restaurant de lux din Capitală, iar totul a ieșit așa cum au plănuit cei doi. Familia și prietenii au fost alături de Vlad Miriță și Maria.

Citește și

REPORTAJ / Mihai Stoica a devenit tată în timp ce era într-o misiune militară în Polonia. “Mereu în sufletul meu a fost acolo un gol“

 

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/vlad-mirita-si-botezat-baietelul-2217843

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata