„Visul lui a devenit realitate”

0 39


Joi, 17 Mai, 00:40

Antrenorul Diego Simeone îi dedică trofeul Europa League lui Fernando Torres, fotbalist care a jucat ultimul meci european pentru Atletico Madrid. Victoria în fața lui Olympique Marseille din finală, scor 3-0, a adus primul trofeu european pentru atacantul trecut și pe la Liverpool. 

„Nu trebuia ca Griezmann să mai demonstreze ceva. El azi a mai confirmat o dată ce fel de jucător e. Nu am decât să mă bucur că e cu noi. În viață trebuie să lupți. Istoria lui Atletico Madrid e vie și în acești 7-8 ani am realizat lucruri extraordinare. Sunt foarte fericit că am cunoscut oameni puternici.

Visul lui Fernando Torres a devenit realitate, acela de a câștiga un trofeu european cu Atleti. Merita o astfel de despărțire. E un tip extraordinar, care nu renunță niciodată. Avem o relație extraordinară. La toate finalele la care am fost fanii noștri au fost mai puțini”, a zis Diego Simeone.

„Această Cupă ne aduce multă bucurie. Fernando Torres o merită mai mult ca oricine. Nu există niciun mod mai bun de a spune la revedere lui Atleti”, a zis căpitanul Gabi.

„Acesta e un alt trofeu pentru fanii noștri, ei merită totul. Sunt sigur că anul viitor va fi la fel de bun și vom juca din nou o finală”, a declarat  Juanfran, fundașul celor de la Atletico Madrid.

Citește și: VIDEO + FOTO GriezMagic! Starul lui Atletico Madrid a lovit de două ori în finala Europa League, câștigată lejer cu Marseille

FINALA EUROPA LEAGUE // Fotbaliștii lui Atletico Madrid dau startul petrecerii: „Revanșa pentru finalele sfârșite în lacrimi”http://www.gsp.ro/international/europa-league/finala-europa-league-cui-ii-dedica-simeone-trofeul-europa-league-visul-lui-a-devenit-realitate-539705.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata