VIDEO Moment inedit pentru Leo Messi! Devine primul sportiv din lume care are parte de asta

0 13

Articol de — Theodor Jumătate Joi, 11 Octombrie, 11:06

Canadienii de la Cirque du Soleil vor crea în 2019 un spectacol inspirat de viața căpitanului Barcelonei, Lionel Messi. „Sunt onorat”, a spus argentinianul. E primul sportiv căruia Cirque du Soleil îi dedică un show.

Messi e iubit în toată lumea, dincolo de granițele fotbalului. Faimosul Cirque du Soleil invită sportul pentru prima oară în programul său extraordinar, având ca inspirație fentele argentinianului. După Beatles și Michael Jackson, Lionel Messi.
Marți, căpitanul Barcelonei a postat un filmuleț în care apărea îmbrăcat într-un tricou purtând emblema Cirque du Solei și jongla cu un nas de clovn. A strâns 11,4 milioane de like-uri.


 

Ieri, Leo a dezvăluit tot pe Instagram: „Sunt mândru să anunț crearea unui spectacol Cirque du Soleil în 2019 plecând de la povestea vieții mele și pasiunea mea pentru fotbal”. Alte 3,1 milioane de like-uri. „Cirque du Soleil e preferatul familiei noastre. E incredibil că îmi va dedica acest show. Sunt sigur că va încânta oamenii, așa cum se întâmplă întotdeauna”, a mai spus Messi. 

 


Jonathan Tetrault, președintele companiei din Montreal, a confirmat: „Vom face un pas în entuziasta lume a fotbalului. Noul spectacol va atinge sufletul tuturor fanilor acestui sport”.https://www.gsp.ro/international/campionate/video-moment-inedit-pentru-leo-messi-devine-primul-sportiv-din-lume-care-are-parte-de-asta-550343.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata