VIDEO EXCLUSIV/ Ce face Bianca Sârbu de când nu mai apare pe micul ecran: “Mi-am dat seama că unei emisiuni zilnice nu îi mai fac față!”

0 14


Bianca Sârbu nu mai apare pe micul ecran la emisiunea de la Antena Stars, dar nu pare să îi ducă dorul. Și asta pentru că abia îi ajunge timpul pentru a sta cu familia și a-și îndeplini obligațiile profesionale. 

Am avut un contract, s-a terminat, am rămas în relații foarte bune cu Antena, pentru că ei practic mi-au oferit această posibilitate. A venit timpul unor schimbări, mi-am dat seama că e și foarte greu să fii zi de zi pe micul ecran cu doi copii, cu teatru, cu evenimente, eu și cânt la petreceri și atunci nu mai puteam să le fac pe toate. Am și un bărbat tânăr, trebuia să mă ocup și de el și mi-am dat seama că unei emisiuni zilnice nu îi mai fac față pur și simplu’, a declarat, pentru Libertatea, Bianca Sârbu.

Bianca Sârbu este prezentă pe scenă, în spectacolele care au loc la Teatrul Constantin Tănase, ea fiind actriță și solistă. Își iubește meseria și se simte cel mai bine în fața publicului spectator. 

Sunt foarte fericită, exact cum glumesc eu de fiecare data, de acolo o să ies la pensie. La teatru sunt în aproape toate spectacolele, pregătim un turneu, vom pleca în Israel pe 30 octombrie și ne vom întoarce pe 5. Pe viitor o să am o colaborare cu circul Metropolitan. De măritat, m-am măritat, că înainte mai făceam glume și spuneam că mai caut și soț, acum am și soț, în rest la evenimente unde eu cânt, pentru că se pare cel mai bine asta știu să fac’, ne-a spus ea.

Bianca Sârbu este o tipă mignonă, așa că trebuie să fie atentă la siluetă. Pe de altă parte, actrița recunoaște că jobul pe care l-a avut la Antena Stars i-a schimbat un pic metabolismul și s-a pricopsit cu câteva kilograme în plus. Am 1,60 m și 54 kg, cred că ar trebui să am în jur de 50, deci am vreo 4 kilograme pe care le-am pus, pentru că am mâncat noaptea, emisiunea era seara și era foarte greu. Eu dacă nu mănânc, sunt un pic nefericită, adică nu fac parte din fetele acelea care se mulțumesc cu smoothie-urile verzi. Trebuie să mai și mănânci, dar bănuiesc că puțin și cred că asta te ajută și să fii sănătos, nu neapărat să dai jos. Că dacă dai jos kilograme și ești nefericit, se vede pe tine, nici așa nu e bine’, a conchis Bianca Sârbu. 

Video: George Capoianu

Citeste si: Bianca Sârbu s-a căsătorit civil, după ce a rămas văduvă la 34 de ani. Soțul prezentatoarei tv a murit pe scenă

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/video-exclusiv-ce-face-bianca-sarbu-de-cand-nu-mai-apare-pe-micul-ecran-mi-am-dat-seama-ca-nu-mai-fac-fata-unei-emisiuni-zilnice-2419481

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata