Valentina Pelinel, despre fiul ei, Milan. „A moșternit chestii frumoase de la noi”

0 34


Valentina Pelinel a acordat un interviu petru emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, în care a oferit detalii despre viața sa alături de Milan, fiul său și al lui Cristi Borcea, iubitul ei.

Vedeta a explicat că băiețelul ei, Milan, are foare multe activități, dar și că este foarte ambișios și ordonat.

“Milan este un copil foarte activ, n-are stare. Dar e bine, arzi calorii, consumi energie cu el. La prânz doarkme trei ore și oricum avem activități. Merge la înot, merge la grădiniță de trei ori pe săptămână, două ore. Are activitate. L-am dus la grădiniță ca să se obișnuiască. Cum e el sensibil și mă știu și pe mine, am zis să îl iau așa treptat. Nici nu vreau să mă gândesc cum va fi când va pleca la studii.. deocamdată e lipit de mine.

A moștenit chestii frumoase de la noi, că este și foarte ambițios, e harnic, e foarte pedant, se dă cu cremă singur. El cere să se dea cu cremă. E foarte îngrijit, face curat, dacă vede ceva pe jos strânge imediat. Pentru un băiat este foarte ordonat. mai aruncă jucăriile pe jos, dar îi place să strângă. dacă îi explici și vorbești cu el, înțelege foarte multe. E sociabil”, a declarat Valentina Pelinel.

Citește și: VIDEO/Colegii de generație și prietenii lui Alexandru Jula au depănat amintiri despre maestru. ”Soția prietenului meu”, melodia pe care Ceaușescu a scos-o de sub cenzură

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/valentina-pelinel-despre-fiul-ei-milan-mosternit-chestii-frumoase-de-la-noi-2283435

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata