UPDATE Se stabilește stadionul din play-off, cu Academia Rapid și CSA Steaua implicate! Documentul ar trebui semnat azi, dar steliștii se opun

0 36

Articol de — Marius Mărgărit Miercuri, 16 Mai, 09:14

CSA Steaua și Academia Rapid nu știu unde vor purta lupta finală. Steliștii se opun celei mai realiste variante, stadionul din Giulești.


Play-off-ul Ligii a 4-a din București se va desfășura în perioada 26 mai – 2 iunie

AMFB și conducerea clubului sportiv Rapid au ajuns la un acord ca primele două runde din play-off-ul Ligii a 4-a să se desfășoare pe arena din Giulești. Documentul urmează să fie parafat în cursul zilei de astăzi. Partidele se vor desfășura sub formă de cuplaje, pe 26 mai și pe 30 mai, după programul:

26 mai


Locul 1 – locul 4
Locul 2 – locul 3

30 mai


Locul 1- locul 3
Locul 2 locul 4

Ultima etapă, cu meciul decisiv dintre CSA Steaua și Academia ar urma să se desfășoare, cel mai probabil, pe Arena Națională. 

Steaua va contesta varianta „Giulești”

Arena pe care Academia Rapid își dispută meciurile va fi însă contestată de CSA Steaua București, principala rivală a alb-vișiniilor la promovare. Steliștii se bazează și pe prevederile regulamentului care stipulează că partidele din play-off trebuie să se dispute pe un teren neutru. Academia Rapid – CSA Steaua București, programat în ultima rundă a play-off-ului, ar putea să se dispute iar pe Arena Națională. O decizie finală a AMFB va fi comunicată în următoarele zile. 

Vezi și: Scandal la Liga a 4-a cu CSA Steaua în prim plan! O rivală din campionat acuză: „Abia apoi ne-am dat seama de ce”http://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/update-se-stabileste-stadionul-din-play-off-cu-academia-rapid-si-csa-steaua-implicate-documentul-ar-trebui-semnat-azi-dar-stelistii-se-opun-539636.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata