Turist, atacat de un rechin. Anterior a fost mușcat de un urs și un șarpe veninos

0 42


Dylan McWilliams ar putea fi cu ușurință numit cel mai ghinionist turist. McWilliams a reușit să se salveze după ce a fost mușcat de un rechin. El al doilea atac în mai puțin de un an. Cu nouă luni în urmă, Dylan a fost mușcat de cap de un urs. Anterior, turistul a fost mușcat și de un șarpe veninos.

Dylan McWilliams a ajuns în atenția presei internaționale după ce, în timpul unei vacanțe în Hawaii, a fost mușcat de picior de un rechin tigru și a reușit să se salveze înotând spre mal.

A fost ce-a de-a doua vizită a lui Dylan la unitatea de primiri urgențe pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost atacat de un animal sălbatic. Cu nouă luni în urmă, Dylan a ajuns la spital după ce a fost atacat de un urs în timpul unei vacanțe petrecute în Utah.

Potrivit lui Dylan, s-a trezit în mijlocul nopții în timp ce un urs l-a mușcat de cap. A reușit să scape doar după ce l-a lovit pe animal în ochi, titrează the Telegraph.

Dylan a fost anterior mușcat de un șarpe veninos dar spune că incidentul nu a fost unul grav și că s-a simțit rău doar câteva zile.

Dylan McWilliams are 20 de ani și este instructor în tehnici de supraviețuire.https://vocea.biz/lifestyle/2018/apr/23/turist-atacat-de-un-rechin-anterior-a-fost-muscat-de-un-urs-si-un-sarpe-veninos/

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata