Tudor Sișu spune că Dumnezeu l-a scăpat de droguri

0 38

Celebrul cântăreț de rapp și-a petrecut aproape patru ani în spatele gratiilor, fiind eliberat condiționat, în urmă cu 5 ani, dar acum a găsit calea tuturor problemelor, credința, și spune că Dumnezeu este cel care l-a scăpat de droguri, l-a vindecat de acest viciu.

„Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. (…) M-am analizat! Mi-am dat seamă unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. Înainte, când aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred că făceam toate chestiile astea pentru că nu găseam ce-mi plăcea cu adevărat. Am fost arestat, am venit acasă și mereu mă întorceam la aceeași chestie. În momentul în care am schimbat ceva în viață mea, nu intenționat, pentru că probabil intervine un semn pe care ni-L trimite Dumnezeu, am aflat că atunci când faci voia ta te simți de multe ori… mic. Când faci voia Lui, te simți energizat… înălțat. Simți că nu acționezi singur. Nu am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. (…) Gândul la Dumnezeu îți da sens în viață. Fiecare om primește un canon pe care trebuie să-l facă. O raportare de un minut pe zi la Dumnezeu te ajută să menții legătură cu El! E acolo!”, a spus Tudor Sișu, la Trinitas TV.

Mai mult, artistul hip-hop a povestit și despre întâlnirea pe care a avut-o cu Părintele Arsenie Papacioc, pe care o consideră una copleșitoare.

„Părintele mi-a spus doar câteva fraze. De fapt o singură frază, în afară de formulele de politețe și de un mic deiferend la final. Singurul lucru pe care mi l-a spus Părintele Arsenie Papacioc, după ce s-a uitat la mine a fost: „sa nu te întrebi niciodată de ce”. Deci n-o să mă întreb niciodată de ce”, a spus el.

Sișu a amintit și de un alt moment din viața sa, întâmplat în urmă cu câțiva ani, când a fost la un pas de moarte… din nou. Și atunci, crede că tot Dumnezeu a fost cel ce l-a salvat.

Concret, a trebuit să-și întrerupă un turneu, din cauza unor dureri puternice în zonă abdominală.

„În momentul în care m-au operat, și acum țin minte, când am deschis ochii și mi-au zis: e foarte ciudat, că tu ai făcut peritonită de două ori. Categoric a fost mână lui Dumnezeu. Da, Dumnezeu mă iubește! Asta mă și ingrijoreaza”, a precizat el.

Recent, La Familia a făcut spectacol la Arenele Romane cu ”Poveste de cartier”.

Citește și… VIDEO EXCLUSIV. Culisele mariajului fostei campioane la judo Alina Dumitru. A fost pacienta soțului

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/tudor-sisu-spune-ca-dumnezeu-l-a-scapat-de-droguri-2257632

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata