Trăiește un coșmar! Ce s-a întâmplat cu australianul care a conceput caricatura cu Serena Williams

0 22

Vineri, 14 Septembrie, 13:33

Mark Knight, australianul care a conceput o caricatură cu Serena Williams după finala de la US Open, trăiește un adevărat coșmar.

Acesta a primit zeci de amenințări cu moartea pentru el și familia lui, caricatura acestuia fiind considerată de unele voci drept una „profund rasistă și sexistă”. 

Conform abc.net, Knight și-a închis contul de Twitter și toate celelalte rețele de socializare pentru a încerca să scape de amenințările primite la foc automat. 

La începutul acestei săptămâni, Mark Knight,  un caricaturist australian de la publicația Herald Sun, a conceput o caricatură ce o vizează în mod direct pe Serena Williams (36 de ani, 16 WTA) și reacția ei extremă din finala de la Flushing Meadows cu Naomi Osaka (20 de ani, 7 WTA), câștigată de japoneză cu 6-2, 6-4.


CONTEXT: Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru „hoț” și „mincinos”. 

Citește și:  TRU, editorial devastator după scandalul Serena Williams: „Cât va continua predica? Cât va fi nevoie pentru a scoate prostiile din capul necredincioșilor?”https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/traieste-un-cosmar-ce-s-a-intamplat-cu-australianul-care-a-conceput-caricatura-cu-serena-williams-548227.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata