„Sunt pesimist! Atâtea voturi cred că iau” » Ce zice despre identitatea celui pe care-l va pune secretar general

0 37

Duminica, 15 Aprilie, 11:56

Ionuț Lupescu a vorbit despre alegerile FRF de pe 18 aprilie, fiind sigur că va câștiga din primul tur.

„Eu sunt sigur că vom câștiga din primul tur. Spun asta după discuțiile pe care le-am avut cu membrii votanți. Unii au fost mai timizi, alții au fost ofensivi. Unii m-au privit în ochi, alții nu. Eu sunt pesimist și zic că voi obține 65-70% din voturi. Colegii sunt mai optimiști.

Mi se părea normal să se anunțe cine votează, iar fiecare dintre candidați să primească un mail de la FRF în care să se zică la ce oră, când și unde au loc alegerile. Eu nu am fost informat de nimic”, a spus Ionuț Lupescu la TV Digi Sport.

Lupescu a vorbit și despre persoana pe care o va numi pe funcția de secretar general al FRF, dar a refuzat să-i dea numele.

„Eu știu pe cine vreau să numesc secretar general, dar nu vreau să spun cine e. Nu am de ce să spun numele, încă nu am câștigat alegerile. Nu se face campanie cu secretarul general, nici Ceferin când a venit la UEFA nu a făcut așa.

Acel om care va fi secretar general este un bun profesionist. Pot spune că nu va fi Prunea, că nu va fi Balaj, nici Kassai, Bodescu, Vișan, Sandu sau Pușcaș”, a adăugat „Kaiserul”.http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/lupescu-anunt-suprinzator-inainte-de-alegeri-sunt-pesimist-atatea-voturi-cred-ca-iau-ce-zice-despre-identitatea-celui-pe-care-l-va-pune-secretar-general-537325.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata