“Sunt hitleristă”! Cum îl chinuiește pe Edan

0 26


Chiar dacă pare o femeie dură, care știe cum să-și impună punctul de vedere, lumea se aștepta ca Vica Blochina să fie dezarmată de fiul ei, ca mai toate mamele, care se topesc în fața puilor lor și le fac toate poftele. Se pare însă că nici Edan nu reușește întotdeauna să înmoaie inima vedetei!

Eu sunt hitleristă. Totul la noi este după program’, ne-a mărturisit Vica, completând că la ea în casă există niște reguli pe care Edan trebuie să le respecte: Trebuie să fie niște reguli și trebuie să știe ce are de făcut. Oricum, copiilor le place când au reguli și când cineva este mai autoritar. Altfel, o iau razna, stau și se joacă toată ziua pe telefon sau pe tabletă. Numai părinții inconștienți, care nu au chef să se ocupe de copii, le dau tableta, îi lasă la jocuri și așa scapă de ei. Eu nu-s așa’.

Vica este autoritară și plină de reguli cu fiul ei

Vica e strictă cu fiul ei, însă nu-l pedepsește aproape deloc

Aceste reguli par a avea efect asupra lui Edan. Puștiul e atât de cuminte, încât nu e nevoie să fie pedepsit aproape deloc! Nu prea sunt pedepse. Cea mai mare pedeapsă a lui este să nu-l las să se joace jocuri în ora aia pe care o are el zilnic prevăzută în program pentru așa ceva. Nici în vacanță nu-l las mai mult’, ne-a spus Vica.

Pentru Edan, cel mai mare chin’ este când mama lui îl pune să facă exerciții și îl trezește dimineața chiar și în vacanțe pentru a face sport împreună! Acum, când am fost în vacanță, în fiecare dimineață, la 9.00, înotam în mare, obligatoriu. Toți copiii dormeau, eu cu Edan făceam exerciții, înot, abdomene, chestii din astea pentru condiția fizică și mi-a zis, la un moment dat, «Mama, ești foarte rea». I-am zis că, dacă vrea să fie sportiv, trebuie să facă mult sport’, a completat lituanianca.

VIDEO: Robert Hanciarec

EXCLUSIV/ Nu-și mai caută pereche în Vama Veche! Ritualul de dimineață al lui Tudor Chirilă în vacanța de varăSursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/vica-e-stricta-cu-fiul-ei-2356916

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata