„Sunt destui jucatori care incaseaza un salariu frumos si nu se agita sa fie titulari!” DEZVALUIRI din vestiarul FCSB inaintea meciului de titlu

0 42FCSB si CFR Cluj dau lupta finala pentru campionat in ultima etapa a sezonului.

Finala Europa League: miercuri, 16 mai, 21:45, in direct la PRO TV: Atletico – Marseille!

Finala Champions League: Real Madrid – Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!


Chiar daca stelistii au sanse la castigarea titlului, atmosfera din vestiar este una tensionata. Teixeira, titular in meciul cu Craiova, a avut o declaratie destul de acida la finalul partidei din Oltenia, doar a doua din play-off in care a fost titular. „Sunt cel mai bun jucator care sta pe banca, da”, a fost reactia lui Teixeira.


Duckadam afirma ca dorinta de a fi titular a lui Teixeira, unul dintre veteranii din lotul lui Dica, nu poate fi observata si la jucatori mult mai tineri care ar trebui sa lupte pentru un loc in primul „unsprezece”. Presedintele de imagine al FCSB sustine ca sunt multi fotbalisti care se multumesc cu salariul incasat si cu statutul de rezerva.


„Nu stiu carui fotbalist de varsta lui Teixeira i-ar conveni sa stea pe banca, asa ca este normala reactia lui. Lasati, ca mai sunt destui jucatori la Steaua, care stau pe banca si incaseaza un salariu frumos si nu se agita sa fie titulari”, a declarat Duckadam la DigiSport.

https://www.sport.ro/liga-1/sunt-destui-jucatori-care-incaseaza-un-salariu-frumos-si-nu-se-agita-sa-fie-titulari-dezvaluiri-din-vestiarul.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata