Speak și iubita lui și-au dat mamele de gol

0 37

Speak și iubita lui și-au dat mamele de gol. Cei doi au recunoscut că femeile vorbesc foarte mult una cu cealaltă, însă nu s-au cunoscut personal.

“Am fost la nişte prieteni de familie, de Paşte. Ne-am dus acolo pentru că erau foarte aproape. Părinţii ne-au trimis mâncare. Mama mea cu mama lui Speak vorbesc extrem de mult, dar nu se cunosc fizic. Mama comentează la orice poză în care apar şi eu. Dădea share la absolut orice”, a spus Ştefania la TV.

“Mama ei ne-a trimis 20 de ouă. Mă bate că nu o las să-şi facă cont de Instagram, dar până la urmă tot şi-a făcut. Mamele vorbesc între ele. I-am spus (n.r. – mamei) că îi dau block, că poate mai scap vreun porumbel şi vede. Mamele noastre distribuie toate postările. De aceea, pe mama nici nu o am la follow . Eu am fost mereu ăla mai obraznic, oaia neagră a familiei”, a spus Speak.

Speak și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Cei doi nu se mai ascund, însă nu vrea să dea prea multe detalii despre povestea lor de iubire

Citește și

EXCLUSIV/Unul dintre artiștii cândva invidiați pentru bunăstarea sa, Adrian Sărmășan, își vinde hainele în piața de vechituri

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/speak-si-iubita-lui-si-au-dat-mamele-de-gol-2217922

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata