Speak e dușmanul somnului! «Nu-mi place să dorm, e o pierdere de timp»

0 7


În timpul liber, chiar dacă e trecut de miezul nopții, dacă s-ar putea, Speak ar face orice altceva în loc să doarmă. Artistul se declară dușmanul somnului! Pentru că, spune el, ca și mâncarea, înseamnă pierdere de timp.

„Nu-mi place să dorm mult, e o pierdere de timp. Somnul și mâncatul le fac cumva de nevoie. Trebuie să le facem, pentru că altfel murim’, a declarat artistul pentru Libertatea. Acesta a adăugat că se odihnește doar șase ore, suficiente, spune el, pentru a avea energie toată ziua: Nu dorm mult. Mă culc pe la 2, mă trezesc la 8. E ok să dormi șase ore. Mie îmi ajung!”.

Artistul are grijă totodată să mănânce doar din… necesitate, și nu haotic, prin benzinării sau fast-food-uri, pentru a nu mai ajunge să cântărească peste 100 de kilograme, greutate pe care o avea când a venit în Capitală și a încercat să se lanseze în muzică.

Spune că nu-i lipsește nimic

Chiar dacă încă nu are o familie, ci doar o iubită, Speak spune că nu-i lipsește nimic. Și că va urma, la un moment dat, mersul firesc al lucrurilor și se va căsători. Mai mult, spune și câți copii vrea:

„Oricât de realizat ești, întotdeauna mai ai nevoie de câte ceva sau mai vrei și altceva. Eu am tot ce-mi trebuie, casă, mașină, nu mor de foame. Am iubită, familie sănătoasă. Voi urma și eu legea firească a lucrurilor. La un moment dat se va întâmpla și mă voi căsători. Îmi doresc doi copii”.

CITEȘTE ȘI:

Balaci și-a prevestit sfârșitul: „Toți o să murim de inimă”! Amintiri fabuloase de la familia Cernăianu despre „golănașul” Ilie

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/speak-e-dusmanul-somnului-nu-mi-place-sa-dorm-e-o-pierdere-de-timp-2432926

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata