Sorana Darclee se mărită

0 11

Nu ştiu, nu cred că poţi să îţi dai foarte bine seama, trebuie să fie o rochie în care să te poţi distra, să poţi petrece, să poţi dansa, că până la urmă este o noapte care trece rapid. Nu este cu mine (n.r. iubitul), nu e cu mine. A văzut o poză, i-am trimis o poză şi a zis că mă cam prinde, aşa. Nu pot să spun, pentru că nu pot să dau niciun detaliu în momentul acesta. Singurul lucru pe care îl vedeţi este probatul rochiilor de mireasă, dar momentan nu pot să dau niciun detaliu”, a spus Sorana Darclee la Antena Stars.

„Este vorba de înţelegere, este vorba de blândeţe, este vorba de cum treci peste momentele grele, pentru că astfel de momente apar. Apar încă de la bun început. E normal, este viaţă. Este vorba de calm. Astea sunt lucruri care contează, pentru că situaţii neprevăzute tot apar, iubire există, starea de îndrăgosteală este permanentă, cel puţin în cazul nostru, dar sunt acele mici amănunte care fac diferenţa”, a mai spus Sorana.

Citește și

VIDEO/Bărbatul care și-a sechestrat și terorizat iubita, apărat de tată. „Poate i-a mai dat câte o palmă, de forţă majoră, dacă femeia e tare în gură, nu corespunde”

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/sorana-darclee-se-marita-2420565

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata