Sofia Vicoveanca, despre moartea Ionelei Prodan. „Am împărțit aceeași cameră”

0 38


Sofia Vicoveanca a transmis și ea un mesaj după moartea cântăreței de muzică populară Ionela prodan. Aceasta are amintiri de suflet cu mama Anamariei Prodan.

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca și-a amintit de lucrurile care o leagă de cea care a fost Ionela Prodan, care a încetat din viață la vârsta de 70 de ani.

Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj plin de durere după dispariția colegei ei de breaslă, cu care a fost în numeroase turnee și cu care a împărțit aceeași cameră.

“Îmi pare tare rău să aud că a plecat IONELA PRODAN!!!
Era un om cald, care-și iubea foarte mult familia și o interpretă care a creat un stil al ei în folclorul oltenesc!

Am fost și în turneu cu ea, în Irlanda, doar noi două, pentru o lună de zile. Am impărtit acceași cameră. Niciodată n-am auzit o vorbă rea de la ea despre vreunul din colegii noștri și, în tot acest timp, ne-am înțeles perfect! Nu am văzut-o nicicând nemulțumită, ci mereu drăguță, înțelegătoare, prietenoasă, fidelă!

În fotografie suntem la concertul ei aniversar. Țin minte că eram foarte bolnavă atunci, pe antibiotice, cu glasul așa cum putea fi în acea stare, dar Ionela m-a înțeles, s-a bucurat să mă aibă alături și eu m-am bucurat să fiu parte la acel eveniment important pentru ea!

Ionela, îmi pare tare rău că pleci!! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul și drum lin spre Înalt!
Condoleanțe familiei!”, a transmis Sofia Vicoveanca după moartea Ionelei Prodan, care va fi înmormântată joi, 19 aprilie.

Citește și: Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă”

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/sofia-vicoveanca-despre-moartea-ionelei-prodan-impartit-aceeasi-camera-2219136

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata