Simona Gherghe, victima hoților. Au furat chiar din fața casei

0 44

Simona Gherghe a dezvăluit, la emisiunea Acces Direct, pe care o prezintă la Antena 1, despre  o situație extrem de neplăcută care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni.

Moderatoarea a fost prădată de hoți. Aceștia i-au furat bicicletele chiar din fața casei. Deși prezentatoarea de televiziune a făcut plângere la poliție, este convinsă că nu își va mai recupera biciclete, cel mai probabil acestea fiind vândute deja.

“Ne-au furat bicicletele din fața casei, dintr-un cartier rezidențial din București. Am făcut plângere, i-am văzut pe camere, dar n-am șanse să îi găsesc. Am încredere în poliție, dar cred că sunt deja vândute”, a declarat Simona Gherghe la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Simona Gherghe este absolventă a Facultății de Filologie. Vedeta este prezentă pe micile ecrane din România de foarte mulți ani. Simona Gherghe este căsătorită, din luna mai a anului trecut, cu Răzvan Săndulescu. Cei doi au împreună o fetiță, Ana Georgia, care a venit pe lume tot în 2017.

Citește și: GALERIE FOTO/Povestea unui altfel de sat. Giulia de Dolhasca, locul unde romii ursari trăiesc ca acum 100 de ani

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/simona-gherghe-victima-hotilor-au-furat-chiar-din-fata-casei-2257097

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata