Silvia Dumitrescu, despre poveștile de iubire din viața sa

0 25

Artista este căsătorită de 25 de ani cu chitaristul Florin Ochescu, împreună cu care are un băiat pe nume Iulian, în vârstă de 24 de ani. Soțul său, cunoscut ca membru al trupelor Sfinx, Iris sau Holograf, mai are un băiat de 35 de ani dintr-o relație anterioară cu o altă mare cântăreață, Dida Drăgan.

Ceea ce puțini știu este că Silvia Dumitrescu a mai fost căsătorită înainte, primul său soț fiind Mircea Dumitrescu, un cântăreţ cunoscut în perioada anilor 80, cu care artista a urcat de multe ori pe scenă. Mariajul celor doi a durat foarte puțin ca urmare a faptului că acesta era extrem de violent. Silvia a fost nevoită să-i poarte în continuare numele pe scenă, deoarece așa se făcuse cunoscută încă de la debutul său în muzică, însă artista își amintește cu regret de acea perioadă.

Citește și

EXCLUSIV/O profesoară bulgăroaică scrie un manual de limba română. Boryana Mihaylova a inclus în carte și un text din Libertatea!

 

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/silvia-dumitrescu-despre-povestile-de-iubire-din-viata-sa-2339684

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata