Silvia Chifiriuc s-a întors pe băncile școlii. Vrea să obțină doctoratul

0 2


Silvia nu a mai urcat pe scenă, în ultimii ani, decât în situații excepționale, cum a fost tributul muzical adus la începutul anului fostei sale prietene, regretata Mădălina Manole. În rest, și-a văzut de facultate – a absolvit Facultatea de Arte, secția Canto a Universității Ovidius. Iar acum continuă să învețe la distanță, făcând naveta la Constanța, mânată de speranța că, în doi ani, va deveni doctor în muzică. Un titlu cu care să le dea peste nas celor ce au acuzat-o, în anii 2000, că a ales un drum rapid către popularitate cu un album în ton cu tendințele vremurilor respective – CD-ul „O pisică îndrăgostită”, cu muzică de petrecere. Melodiile de pe acest album au fost promovate, la vremea aceea, în spectacole estivale la care participau mulți maneliști.

Vrea să facă un festival în numele Oltiței Chirilă

Silvia Chifiriuc și Oltița Chirilă se cunoșteau de-o viață. Între ele se înfiripase o prietenie frumoasă, de zeci de ani, mai ales că atât Silvia, cât și regretata actriță aveau ceva în comun: Jean Constantin, fostul iubit al soției lui Roman și partenerul de scenă al Oltiței.

Vestea morții Oltiței a căzut ca un trăsnet pentru Silvia. Aceasta a mobilizat toate cunoștințele comune pentru înmormântare și s-a implicat, weekendul trecut, în organizarea parastasului de 40 de zile. Silvia a ținut legătura, în tot acest timp, cu frații bunei sale prietene.

Acum, soția fostului premier Petre Roman intenționează să ducă mai departe numele prietenei sale. Ea s-a gândit chiar la un festival care să-i poarte numele sau măcar la o întâlnire anuală pentru comemorarea celei care a fost buna sa prietenă, actrița Oltița Chirilă.

CITESTE SI:

Prima reacție a fiului lui Florin Busuioc, după ce tatăl lui a suferit un infarct

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/silvia-chifiriuc-s-a-intors-pe-bancile-scolii-2447668

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata