Servicii debitare cu laser si microsudura cu laser – Cautis JB ’93

0 51

Nimeni nu cunoaste mai bine importanta utilarii cu tehnologie de ultima generatie decat o companie de mare renume care promite tot ceea ce este mai bun clientilor sai. Cautis JB ’93 este o asemenea firma care pune mai presus de toate preferintele clientilor si satisfacerea cerintelor acestora. De aceea, compania romaneasca de prelucrare si distribuire a confectiilor metalice vine mereu cu ceva nou pentru clientela sa. De data asta este vorba depre un echipament de taiere cu laser si un echipament de microsudura cu laser.

Este nevoie de dotari tehnice performante care sa ajute la usurarea proceselor de lucru in metalurgie

Ambele echipamente fac parte din dotarile tehnice ale Cautis, a caror utiltate in domeniile in care activeaza, respectiv confectii/constructii metalice si carosari auto este dovedita de insasi misiunea firmei: competitivitate prin calitate. In aceasta industrie, ca si in alte domenii, nu poti face performanta fara echipamente de ultima generatie si tehnologie moderna. Astfel ca, pe langa o mana de lucru profesionala si atenta, este nevoie si de dotari tehnice performante, care sa ajute la optimizarea proceselor de lucru.

Asa cum gama serviciilor oferite a crescut si a devenit mai complexa inca de la aparitia pe piata, asa si produsele companiei s-au diversificat si au fost adoptate noi tehnologii pentru a  simplifica munca angajatilor, initiativa relevand preocuparea continua a celor de la Cautis pentru oferirea celor mai performante solutii sub raport calitate-pret.

Cele doua noi utilaje din dotarea Cautis – debitare cu laser si echipament de microsudura cu laser – simplifica  procesele de lucru si aduc plus-valoarea scontata in economia de piata, benefica companiei si clientilor deopotriva. Din profilul dotarilor tehnice ale companiei nu a lipsit pana acum tehnologia moderna, rapida si eficienta, insa achizitionarea celor doua echipamente se inscrie in topul generatiei lor.

Citeste continuarea pe News24.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata