„Serios? Chiar nu știam asta”

0 32

Articol de — Victor Vrînceanu Miercuri, 16 Mai, 11:11

Istvan Fulop, 27 de ani, a reușit o „doppietta”, ieri, împotriva lui Poli Timișoara, în victoria cu 3-0. Victoria i-a dat încredere atacantului de la Sepsi care spune că echipa sa poate să o devanseze pe Botoșani în clasament.

– Istvan, te așteptai să îi dați Timișoarei 3 goluri?
– Sincer să fiu, nu ne gândeam la un asemenea scor, am fost și noi surprinși, dar ne bucurăm foarte mult că am reușit să marcăm de 3 ori. E o victorie frumoasă!

– Tu ai reușit o „dublă”, un gol din acțiune și unul din lovitură liberă, de efect.
– Așa este, personal, mi-a plăcut cel din acțiune. Faza cu lovitura liberă a fost mai ușoară. Sunt sincer! (râde)

– Ușor-ușor ai devenit specialist la faze fixe. Lucrezi suplimentar?
– Aproape după fiecare antrenament! Și nu doar eu exersez, ci si colegii mei. Cred că se vede asta pentru că avem mulți jucători în echipă care execută foarte bine fazele fixe.

– Kuku l-a lovit puternic pe Haruț în cap. Cum ai trăit momentele acelea de groază?
– M-am speriat foarte tare! Eram foarte aproape de fază și am auzit și văzut tot. Nu mai știam ce să fac, am făcut repede semn să vină ambulanța.

– La acea fază, atacantul vostru a primit cartonaș roșu. Totuși, în inferioritate ați reușit să marcați și să câștigați. Ce ați vorbit pe teren?
– Nimic! Culmea, a fost de ajuns să ne uităm unii la alții și ne-am încurajat din priviri. Știam că avem puterea să dominăm adversarul chiar și în zece.

– Deși ați câștigat 3-0, statistica arată că Poli a avut o posesie superioară.
– Eu zic că era normal acest lucru, mai ales că au avut superioritate, dar noi ne-am apărat foarte bine. Timișoara n-a avut nicio ocazie clară.

– În acest moment este golgeterul play-out-ului, cu 5 reușite.
– Serios? Chiar nu știam că am cele mai multe goluri marcate. Mă bucur!

– Aveți locul 3 asigurat. Ești mulțumit?
– Eu zic că e ok, dar putem să prindem și locul 8, adică a doua poziție din play-out după Dinamo. Asta ne dorim.

– Suporterii voștri au ținut o liniște perfectă la momentul de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu. Fanii lui Dinamo au scandat împotriva Stelei. De ce crezi că există această diferență de atitudine?
– Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat la meciul lui Dinamo. Ce pot să spun este că fanii noștri sunt cei mai civilizați și ne bucură foarte mult pe toți care suntem la echipă.

„Jucăm ofensiv și ne place stilul acesta. Sperăm să marcăm la fel de mult și în ultimele meciuri ale sezonului”Istvan Fulop

„Faptul că marcăm mult din lovituri libere e un lucru excelent. Spectacolul contează pentru fani. Ce să vă spun despre Eugen Neagoe? E simplu! Când un antrenor are rezultate, automat e cel mai bun”Istvan Fulop

7goluri în 25 de meciuri a marcat Istvan Fulop în acest sezon de Liga 1http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/interviu-cu-cel-mai-bun-jucator-din-play-out-serios-chiar-nu-stiam-asta-539648.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata