Se întoarce Geanina Ilieș la TV? „Sunt în discuții cu anumite posturi TV”

0 10

În august 2016, Geanina Ilieș își dădea demisia de la postul de televiziune Antena 1, după trei ani în care a prezentat știrile de weekend. Ieșită din lumina reflectoarelor, Geanina Ilieș s-a ocupat de afaceri, însă mărturisește că încă primește oferte de a reveni pe micile ecrane.

„În prezent, mă bucur de tot ce am realizat în ultimul timp, clinica de remodelare corporală şi studioul de bronzat.
Recunosc că sunt în discuţii cu anumite posturi TV, însă vreau să cântăresc foarte bine aceste oferte. Decizia pe care o voi lua trebuie să se potrivească cu mine, cu personalitatea şi experienţa mea ca om de televiziune.
Este foarte important să te reprezinte ceea ce faci şi ce vrei să transmiţi publicului”, a dezvăluit Geanina Ilieș pentru csid.ro.

Vedeta a mărturisit și care au fost momentele care au marcat-o la 20, și respectiv 30 de ani.
„La 21 de ani a fost mometul care m-a împlinit cel mai tare ca femeie, naşterea lui Patrick, clipa în care am devenit mamă. La 30 de ani, faptul că am avut curajul şi încrederea că pot face şi altceva din punct de vedere professional, plecarea de la pupitrul ştirilor şi dezvoltarea propriului business”, a afirmat ea.

Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/se-intoarce-geanina-ilies-la-tv-sunt-discutii-cu-anumite-posturi-tv-2394839

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata