Saveta Bogdan, despre înmormântarea Ionelei Prodan. „O doamnă m-a întrebat…”

0 39

Saveta Bogdan a dat detalii despre cum i s-a părut înmormântarea colegei sale de breaslă, Ionela Prodan.

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan a vorbit, la România TV, despre înmormântarea Ionelei Prodan, care a avut loc joi, 19 aprilie, la Cimitirul Bellu din Capitală.

Saveta Bogdan a vorbit elogios despre cum au decurs funeraliile Ionelei Prodan, artista care s-a stins din viață pe 16 aprilie.

„Am stat până la 10 fără un sfert acolo. Mi s-a părut totul foarte bine. Ana a împărțit niște CD-uri. O doamnă m-a întrebat dacă Ionela Prodan mai scoate CD-uri pe piață. I-am zis că o să scoată Ana, fata ei.

Interpreți au venit în zilele astea. Acuma fiecare avea program. Nu știu la înmormântare câți au fost, dar au fost mulți.

Mie mi-a plăcut ce am văzut. S-a făcut și pomană. Totul a fost foarte ok. Foarte frumos sicriul. O felicit pe Anamaria.

Dorința să fie sicriul alb a fost dorința Ionelei, asta știam și eu. Lumea a iubit-o foarte tare și fiecare a vrut un CD cu ea. Lumea a iubit-o foarte tare și încă o iubește.

Eram la chioșcul de ziare și o doamnă a întrebat dacă are vânzătoarea un CD cu Ionela Prodan. Ar fi bine ca Anamaria să scoată un disc cu melodiile mamei sale.

Lumea acuma nu mai ascultă CD-uri, ascultă pe Youtube. Sunt melodii de-ale Ionelei care sunt cerute și astăzi oriunde te duci, la petreceri, la nunți, peste tot”, a declarat Saveta Bogdan.

Citește și: REPORTAJ/Pompierul care stinge incendii și salvează vieți este, în timpul liber, pictor de icoane. ”Nimic nu m-ar putea determina să renunț la pictură”

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/saveta-bogdan-despre-inmormantarea-ionelei-prodan-o-doamna-m-intrebat-2225273

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata