Sarcina cu ou clar genetic

0 32


Buna ziu, domnule doctor. Am 38 de ani si 8 luni. De 5 ani am incercat sa obtin o sarcina. Datorita varstei am hotarat anul acesta sa apelam la fiv. Din pacate am obtinut doar 3 ovocite din care s-a fertilizat unul singur. Am facut transfer de ziua 3 a, calitate embrion : B 8 celule. A rezultat o sarcina cu ou clar genetic. Mentionez ca am in AMH= 1,3 si restul analizelor bune iar calitatea spermei sotului este una buna. Avand in vedere varsta si calitatea proasta a ovocitelor , puteti sa mi recomandati tratamente/ suplimente care sa imbunatateasca chiar si intr o mica masura calitatea ovocitelor? Sunt disperata deoarece varsta nu este de partea mea!!! Va multumesc!

Buna ziua! In primul rand vreau sa va incurajez si sa va transmit ca embrionul nu a fost de calitate slaba dupa parerea mea pentru ca ati obtinut sarcina, chiar daca s-a oprit in evolutie mai tarziu. Ca si suplimente va recomand sa luati coenzima Q10, vitamina C si Myo-Sun Plus, ar trebui sa va creasca sansele de obtinere a unei sarcini.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea Mediafax, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Sursa: http://www.csid.ro/rd-17348319

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata