Sandra Izbașa și Petrișor Ruge nu se mai ascund. Cum au fost surprinși cei doi

0 36


Sandra Izbașa și Petrișor Ruge formează un cuplu discret. Pe parcursul a celor trei ani de relație ei au refuzat să își expună viața personală, dar acum acest lucru pare să se fi schimbat. 

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Dansează printre stele” şi de atunci au început să îşi trăiască povestea de dragostea. Anul trecut, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge s-au despărțit. Dar după câteva luni de separare, s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată.

Mai mult, cuplul nu se mai ascunde de ochii publicului. De Paști, cei doi au fost la munte împreună, acolo unde au sărbătorit și ziua de naștere a dansatorului care a împlinit 31 de ani.

După vacanță, Sandra a dat o petrecere surpriză în cinstea iubitului ei. Reacția lui Petrișor a fost incredibilă, bucurându-se vizibil că se află în mijlocul prietenilor. Surpriza a fost filmată și postată pe pagina de socializare a dansatorului.

 

Chiar dacă apropiații se așteptau să existe o nuntă, ei bine, cei doi nu au încă planuri în acest sens. La începutul acestui an, Sandra a declarat pentru Libertatea că nu  se gândește la căsătorie.

EXCLUSIV/Băieții de la Proconsul, între mâncare și biserică. Dragoș, liderul trupei, organizează un grătar la care se dezbate …Apocalipsa

 



Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/sandra-izbasa-si-petrisor-ruge-nu-se-mai-ascund-cum-au-fost-surprinsi-cei-doi-2215888

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata