S-a terminat coșmarul! Marian Drăgulescu a primit avizul medicilor și poate reveni în competițiile importante

0 10

Articol de — Roxana Fleşeru Joi, 13 Septembrie

Marian Drăgulescu, octuplul campion mondial la gimnastică, a primit avizul medical și va putea participa la CM de la Doha, după ce a fost oprit să concureze la CE de la Glasgow din vară. 

Marian Drăgulescu va putea participa la Campionatele Mondiale de la Doha, care se vor desfășura între 25 octombrie și 4 noiembrie.

Gimnastul în vârstă de 37 de ani a ratat Campionatele Europene din august pentru că nu primise aviz medical din partea Institutului National de Medicină Sportivă, după ce a suferit o operație la inimă. Contrariat de această decizie, Drăgulescu a protestat în fața Ministerului Tineretului și Sportului, dar nu a rezolvat nimic.

TVR informează că Marian Drăgulescu a primit avizul medical necesar pentru a intra în competiții și va putea participa la CM, competiție transmisă de postul public.

Până la întrecea din Qatar, el va participa săptămână viitoare la Cupa Mondială din Ungaria. https://www.gsp.ro/sporturi/gimnastica/s-a-terminat-cosmarul-marian-dragulescu-a-primit-avizul-medicilor-si-poate-reveni-in-competitiile-importante-548163.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata