ROMÂNIA 1-2 // „Tricolorii” au jucat în memoria lui Denis Pașcovici: „Acest copil a fost un luptător!”

0 14


Vineri, 12 Octombrie, 00:32

Selecționerul Cosmin Contra a dedicat victoria cu Lituania, scor 2-1, din a treia etapă a Ligii Națiunilor, familiei Pașcovici, care joi și-a pierdut fiul după 14 ani de luptă cu cancerul și 17 operații pe creier.

„E clar că această victorie o dedicăm familiei Pașcovici, care trece prin momente foarte grele. Acest copil a fost un luptător! Chiar înainte de meci, la ședința tehnică, le-am pus băieților mesajul-video în care Cosmin Pașcovici ne-a cerut să câștigăm pentru băiatul lui”, a declarat Cosmin Contra la Pro TV.

Clasamentul grupei:

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Chipciu: „Nu sunt o pierdere pentru echipa națională. Serbia pare de bătut”

Citește și: Contra surprinde înaintea meciului cu Serbia: „Nu suntem obligați să câștigăm duminică”

Vezi calculele de calificare din grupă!https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/lituania-romania-1-2-tricolorii-au-jucat-in-memoria-lui-denis-pascovici-acest-copil-a-fost-un-luptator-550428.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata