RB LEIPZIG – U CRAIOVA // VIDEO Fanii Craiovei au făcut spectacol pe străzile din Leipzig: torțe, fumigene și cântece în fața hotelului unde sunt cazați jucătorii

0 26

Joi, 09 August, 17:34

LEIPZIG – U CRAIOVA // Deși întâlnesc un adversar infernal în turul III al preliminariilor Europa League, fanii Craiovei sunt extrem de optimiști înaintea turului cu Leipzig, care e în această seară, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1. 

Ultrașii alb-albaștrilor au făcut spectacol astăzi pe străzile din Leipzig, chiar în fața hotelului unde este cazată echipa lui Mangia. Aceștia au aprins torțe și fumigene și au cântat imnul echipei și diverse cântece de galerie.

 

Spectacol total la hotelul echipei: suporterii le-au oferit jucătorilor boost-ul de încredere de care au nevoie pentru a fi la înălțime diseară.


Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 9 August 2018

„Suporterii le-au oferit jucătorilor boost-ul de încredere de care au nevoie pentru a fi la înălțime diseară”, au scris oltenii pe contul oficial de Facebook.

RB Leipzig – U Craiova se joacă în această seară, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

Citește și: Atenție, U Craiova » 3 exemple recente în care nemții au fost făcuți pachet de echipele românești

https://www.gsp.ro/international/europa-league/rb-leipzig-u-craiova-video-fanii-craiovei-au-facut-spectacol-pe-strazile-din-leipzig-torte-fumigene-si-cantece-in-fata-hotelului-unde-sunt-cazati-jucatorii-545887.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata