Războinicul Iulian, de la Exatlon, cuvinte grele la adresa adversarilor

0 9


Iulian de la Exatlon a răbufnit și le-a declarat colegilor că este foarte nemulțumit de atitudinea colegilor Faimoși. Discuția dintre aceștia a avut loc în ediția de joi seara, 13 septembrie.

Stând alături de colegii lui de echipa, Iulian a comentat alături de ei despre atitudinea concurentilor din echipa adversară și despre faptul că se laudă unii pe ceilalti, deși ei nu câștiga puncte.

Pe mine astia ma dezamagesc! Atat se ridica in slavi! Oau, sunt ei Faimosi, sunt ei Faimosii Faimosilor si, de fiecare data, Doamne, ce campioni sunt ei si ca „mama, ce cursa exceptionala, dar totusi ati pierdut”. „Doamne, ce cursa exceptionala ati facut, sunteti slabi”, spunea el, in timp ce Alin Andronic îi dadea dreptate.

Citește și

 

Scandalul greșelilor din manuale a ajuns în Parlament. Șefa Editurii Didactice și Pedagogice nu vede greșeli, ci „o oarecare virgulă pierdută pe undeva”

 

Post-ul Războinicul Iulian, de la Exatlon, cuvinte grele la adresa adversarilor apare prima dată în Libertatea.ro.Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/razboinicul-iulian-de-la-exatlon-cuvinte-grele-la-adresa-adversarilor-2394502

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata