Raluca de la Bambi, enervată la culme după ce s-a spus că umblă cu fake-uri. „Sunt nevoită să recurg la un gest extrem”

0 40


Raluca Tănase, una dintre surorile de la trupa Bambi, s-a enervat la culme după ce o comentatoare de modă a afirmat despre ea că poartă lucruri contrafăcute.

Raluca Tănase, care locuiește într-o vilă superbă împreună cu sora ei, Denisa Tănase, a ajuns în gura unei comentatoare de modă, care într-o emisiune de televiziune de la Pro TV a comentat despre ea că poartă lucruri contrafăcute.

Raluca Tănase, care a explicat care este motivul pentru care nu a mai avut relații amoroase în ultima vreme, a decis să pună lucrurile la punct.

Artista de la trupa Bambi a menționat, pe pagina sa de Facebook, că nu poartă fake-uri și chiar a adus și probe în acest sens.


“Am urmărit cu stupoare aprecierile Danei B… la adresa mea. Sunt nevoită să recurg la un gest extrem, doar ca și datorie față de imaginea mea. În cadrul emisiunii Vorbește lumea am fost acuzată nefondat că sunt plină de “fake-uri”. Muncesc de mică și nu sunt adepta lucrurilor fake. Nu am multe, dar sunt toate originale. Pot prezenta public facturi de achiziție a tuturor accesoriilor purtate în poza comentată în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Exemplific geantă Chanel Le Boy. Atașez factură de achiziție și cardul precum și geanta, însă pot face asta cu orice dubii emite Dana la adresa ținutei mele.
 Pe de altă parte, sunt profund dezamăgită de expertiza Danei B… despre care aveam o părere profesională bună și apreciativă. Superficialitatea aprecierilor ei nu fac decât să îi aducă un colaps de nivel profesional.
 Mă voi opri aici cu aprecierile, cred că dovezile vorbesc de la sine”, a spus Raluca Tănase, de la trupa Bambi.

Citește și: Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă”

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/raluca-de-la-bambi-enervata-la-culme-dupa-ce-s-spus-ca-umbla-cu-fake-uri-sunt-nevoita-sa-recurg-la-un-gest-extrem-2219289

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata